Jorik Peelen stopt als hoofdtrainer

Beste lezers,

In deze rare Coronatijden een bericht van Jorik Peelen. 

Het korfbalseizoen is ten einde er zal omwille van het Coronavirus niet meer gekorfbald worden dit seizoen. Samenhangend hiermee is ook dat er niet meer getraind word en er geen samenkomsten zijn in en rondom het clubgebouw.

Ik heb het ontzettend goed naar mijn zin in Doetinchem bij Olympus. En uit ervaring kan ik zeggen, wat een leuke gezellige vereniging met een goede sfeer. Waar een ieder jong en oud zich wel welkom moet voelen.

Echter heb ik voor mezelf besloten om volgend seizoen niet actief te zijn als hoofdtrainer van Olympus ’58. Ik maak deze keuze dus niet omdat ik het niet leuk zou vinden of omdat er geen klik zou zijn met de spelersgroep. Ik maak deze keuze puur door persoonlijke omstandigheden. Waarbij ik genoodzaakt ben om meer voor mijn privé te kiezen.  

Bestuur, technische commissie en de spelersgroep zijn persoonlijk op de hoogte gebracht van mijn keuze.  Verder wens ik de vereniging met daarin alle betrokkene een warm hart toe en zal zeker in de toekomst mijn gezicht laten zien.  Helaas is er op dit moment geen mogelijkheid om afscheid te nemen maar dit komt in de toekomst vast en zeker goed.