Kangoeroe Klup

Korfbal voor de allerjongsten, dat is de Kangoeroe Klup. Bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar die op een leuke, speelse wijze kennis kunnen maken met korfbal. Kinderen 'trainen' een uur bij de vereniging op dinsdagavond van 18u tot 19u. Waarbij ze spelenderwijs korfbal leren kennen. Door middel van leuke spelletjes en activiteiten leren ze gooien en vangen, maar ook samenwerken en vooral plezier hebben op het korfbalveld!

De naam 'Kangoeroe Klup' is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel - een veilige en warme plaats - voor de jongste leden!

Voor maar €15 per kwartaal kan je al lid worden van de Kangoeroe Klup. Wil je weten wanneer ze trainen en wie er mee trainen? Kijk dan bij teams op de teampagina van de kangoeroeklup. Wil je lid worden? Klik dan op de homepage op 'Lid worden'. Je kan natuurlijk ook altijd eerst mee trainen. Neem dan even contact op met de Jeugdcommissie.